Select Page

T'SOHO MARKETING

Membantu pemilik bisnes dan owner produk meletupkan jualan sehingga 3-5 kali ganda

Apa Kami Tawarkan

  • Pemasaran Digital 99%
  • Konsulting 99%
  • Seminar 99%
  • Sistem Pengurusan Online 99%

Servis Online Marketing

PEMASARAN FACEBOOK ADS

Tingkatkan jualan anda sehingga 5 kali ganda dengan menggunakan pemasaran facebook yang BETUL & TEPAT.

BRANDING

Jenama yang kuat akan memudahkan proses penjualan. Tengok sahaja KFC, MCD, Samsung, MILO. Mereka tidak berhenti menjenamakan jenama mereka. Kami tunjukkan penjenamaan yang paling murah dan berkesan sehingga melekat dalam kepala pembeli anda.

PACKAGING

Reka bentuk serta pembungkusan yang menarik akan memudahkan proses jual beli seterusnya meningkatkan jualan sehingga 4 kali ganda!

Personal Coaching & Consultation

KEPERCAYAAN

Tujuan Utama saya untuk menjalinkan hubungan jangka masa panjang bersama klien-klien serta rakan kongsi saya.

MEMBINA & MENGEMBANGKAN SYARIKAT

Membantu anda mengembangkan syarikat dengan menggunakan teknik marketing yang tepat & sesuai dengan keadaan anda.

BERPENGALAMAN

Berpengalaman dalam mengendalikan hal-hal berkaitan perniagaan dan telah membantu ramai usahawan untuk terus melonjakkan jualan serta mengembangkan syarikat dengan bersistem dan teratur.

SEMINAR GANDAKAN JUALAN

TINGKATKAN JUALAN 5 KALI GANDA

Anda akan pelajari cara yang kami gunakan untuk mendapatkan 1,000 jualan sehari dengan mudah dan gamdakan jualan anda sehingga 5 kali ganda.

KUMPUL & GUNA DATABASE DENGAN BETUL

Kami akan tunjukkan cara untuk anda mendapatkan database yang berkualiti dan menggunakan database tersebut untuk membuat jualan berkali-kali dengan kos yang minimum.

COPYWRITING MEMUKAU

Skil untuk menulis ayat jualan sangat PENTING. Dengan ayat yang memukau, kos iklan anda akan jadi rendah dan lebih banyak prospek yang akan masuk

Seminar Intensif #ROTA100K

Workbook #ROTA100K

Kitab Suci Bisnes Online

Baju #ROTA100K

KELAS INTENSIF #ROTA100K

BELAJAR & LIHAT SENDIRI

Bagaimana Membina SOP Bisnes Anda.

MEMBINA TEAM PERANG SENDIRI

Bagaimana Mencari Pasukan Terbaik untuk Anda.

SENI CLOSING & FOLLOW UP

Seni Closing & Follow Up untuk Maximize Profit dari Kos yang Keluar.

KIRAAN FORMULA SETIAP BISNES WAJIB TAHU

Memahami dan Mengira Formula-Formula Penting yang Setiap Owner Bisnes Patut Tahu.

CONVERSION RATE 80%

Belajar Bagaimana Mencipta Conversion Rate Sehingga 80%!

TINGKATKAN JUALAN SEHINGGA 5 KALI GANDA

Setiap Peserta #ROTA100K Ini Mesti Boleh Buat Sale 5 Kali Ganda dari Sebelum Masuk. Insya-Allah.

BUKU FIZIKAL WORKBOOK & SOP KITAB SUCI BISNES ONLINE

Diberikan Sebagai Panduan Untuk Membantu Anda Bina Minima RM50K Jualan Sebulan.

TSHIRT LIMITED EDITION #ROTA100K

Baju #ROTA100K yang kacak bergaya dan mengiurkan orang ramai.

BONUS: GROUP SUPPORT WHATSAPP

Anda Tidak Dibiarkan Begitu Sahaja Selepas Habis Kelas.

“Tinggal sehari lagi, dah habis training. Pejam celik dah genap sebulam kami training di T’soho Marketing. Banyak ilmu baru yang kami pelajari dari Tuan Haniff Sofian. Mula-mula datang training macam budak baru masuk sekolah pra. Kena ajar macam-macam. Kalau macam saya ini memang buta IT. Buat page tak tahu, buat iklan lagi lah tunggang terbalik.

Kalau ingat balik memang lucu, hari pertama masuk training. FB log out. Lupa pula password. Kena buat balik FB yang sekarang ini saya guna FB baru. Bukan senang nak guna FB baru. Friends kena add balik. Group pun kena request balik. Macam-macam jadi dalam sebulan.

Yang paling lucu, Tuan Hanif suruh buat satu story pasal iklan. Bila dah buat macam drama melayu tv3 macam novel pula.

Tapi sekarang, saya bersyukur sangat. Buat page dah reti. Iklan pun okay FB ads dah reti buat. Tak sia-sia belajar dari Tuan Haniff Sofian.”

Nur Shaallia

CMO, Mahligai Idaman Kalbu

“Alhamdulillah setakat ini nombor banyak sangat. Yang tak reply pun banyak. Cuma closing tak power lagi. Kena belajar lagi. Ramai nak tunggu hujung bulan. Nanti follow-up balik. Terima kasih ya.”

Hanisah Bahador

Stokis, Slimme White

“Sebelum ke Rota100k:
– lebih kepada offline sales
– tiada SOP
– tiada oranganisational structure utk team
– tak tahu cara nak buat analisis yang paling betul
– tak ada WAR
– baru nak start online sales, tapi semua berterabur; dari marketing, management, closing techniques, dan lain-lain.

Selepas ROTA100k:
– baru start structure semula team
– baru aplikasikan SOP-SOP yang di belajar
– team management diperbaiki dari satu masa ke masa; ikut keperluan
▶ dlm 7-8 bulan selepas ROTA100K, masih banyak langgar dinding lagi. 😅 tapi banyak yang dah diperbaiki.

Contoh;
Balik dari ROTA100K, staff dari 2 orang, terus di tambah sehingga 8-9 orang. Tapi proses nak ambil tu, memang tak begitu teliti. Jadi dpt mereka2 yang nak bekerja, sekadar bekerja; bukan yang betul-betul berminat berniaga. (Padahal tuan Hanif dah bagi dah guideline interview.. 🤣)

Tapi Alhamdulillah, sekarang ni team sales 3 orang, graphic designer seorang, HR/Admin cum Account seorang, Web Coordinator seorang. InsyaAllah akan tambah lagi untuk team sales dan boutique assistant seorang. yang menakjubkan, walau team sales tak sampai separuh dari sebelum raya hari tu, tapi sales sama banyak dgn sebelum ni. 😅 sebab SOP dan buku ultimate closing serta ebook yang baru tu kena study sentiasa & SILA APLIKASIKAN. 😂”

Tuan Gadaffi

Founder

“Assalamualaikum. 1st saya boleh komen SANGAT LUAR BIASA. Sebab saya student yang baru belajar bahagia online ini. Walaupun saya dah buka kedai hampir 3 tahun dan cuba buat online hampir 3 tahun juga tapi TIDAK MENJADI.

Selepas berbekal sedikit semangat dan support dari suami saya try contact Tuan Haniff. Selepas ikut kelas sehari buat praktikal copywriting dan fb ads. WOW! Memang di luar jangkaan. Apa yang saya boleh kata sampai saat saya bagi feedback ni. Saya belum sempat praktik full ilmu yang Tuan Haniff ajar. TAK sempat nak balas! Desup-desup masuk. Syukur alhamdulillah.

Saya sangat berharap dapat praktik semua dan dapat tingkatkan sale. Mau tak excited dulu nak dapat 1 pm pun senget! Now ber pm pm masuk. Tak sempat!”

Ummul Hana Elh

Founder, ELLaura Hana

“Terima kasih Tuan Haniff Sofian

Seronok join kelas malam ini. Tak puas pula rasanya. Selepas ini boleh join lagi.”

Nina Suraya

Founder, Marvella Cosmetics